Sockersöta lögner

"Det är så underbart, så fint, så roligt, så GULD." - Christin Holmgren, förläggande redaktör.

Det är snart jul igen och Kafé Sött & Salt i Helsingborg har bråda dagar, men först och främst ska det rustas för bröllop.

Lisa och Max har på något sätt lyckats vara tillsammans i ett helt år, Edvin däremot är nydumpad och vilse i singeltillvaron. Han har noll energi till att fejka lycka på sin syster Bellas bröllop, och begraver sitt elände i baren och stöter på den vackraste mannen han någonsin sett. Morgonen efter vaknar han, bakfull och ensam. På nattduksbordet ligger en bunt sedlar. Förolämpad till tusen bestämmer han sig för att hämnas. Han ska leta reda på mannen, få honom att bli förälskad och sedan dumpa honom skoningslöst! Enda problemet med att försöka få den här killen att bli kär i en är att det är väldigt svårt att inte falla själv.

Sockersöta lögner är den romantiska uppföljaren till Sju sorters kyssar. En rolig berättelse om ärlighet, känslor och sötsaker.


"Jag gillar så författarens sätt att skriva, för att inte prata om karaktärerna! De är färgstarka, egna & lätt skruvade!" -@millimys_books


"Jag har njutit och bara fått vara med i denna karusell av skratt, kamratskap och kärlek." - @angelundebring


"Jag har fått en ny hobby, att skratta tills jag gråter. Hur gör man då? Jo, man läser Sockersöta lögner, uppföljaren till Sju sorters kyssar." - @dyslektikerns_pockethylla