Romantik för realister

"UNDERBAR! Varenda sekund av den här lyssningen var ren och skär njutning. Så rolig!!" - Lovisa Wistrand, författare.

Sasha förstår inte varför hennes syster vill att hon ska sluta sitt jobb som assistent åt chefredaktören på bokförlaget Blanck & co.

Okej, hon kanske är aningen sönderstressad, konstant rädd för chefredaktörens raseriutbrott och är tvungen att äta sin lunch på tre minuter - dessutom är hennes chefs jobbmobil det hetaste, och enda, förhållandet hon har haft på tre år, men i slutändan är det ju värt det. För hon älskar allt som har med romance att göra. Särskilt den bästsäljande författaren Liv Ekmans böcker. Liv Ekman som är förlagets stjärnförfattare och som har deadline om en månad, men som ännu inte har skrivit ett ord.
En regnig dag blir Sasha utelåst ur sin egen lägenhet och träffar för första gången sin granne Lukas, som är en blonderad, romantikhatande realist som ändå verkar veta en hel del om genren och som har flera exemplar av Liv Ekmans böcker hemma i hyllan ...

Ett specialuppdrag gör att de tvingas samarbeta, men livet är inte som i böckerna, där kärleken löser alla problem, eller?


"Det bästa Alice Ekström skrivit! En riktig, härlig och fin romance!" - @romancefrossa


"Jag älskade Romantik för realister!" - @bookishlyfalling


"Herregud vilken bok! Jag har skrattat som en galning då den är helt galet rolig rakt igenom. ... Rekommenderas starkt!" - @angelundebring


"Vilken oväntad pärla! ... Den har det lilla extra som bjuder på skratt och en mysig känsla!" - @millimys_books