Inte för alla kyssar i Paris

"Så himla läsvärd! Mysigt, rolig, romantisk och genuin" - Denise, Storytel

När Lilly Forss till synes perfekta liv brakar samman strax före jul gör hon det enda vettiga – hon packar väskorna och tar första bästa flyg därifrån. I Paris hos barndomsvännen Carro hoppas hon på en nystart, och hon får jobb på Mikis event- och bröllopsbyrå. Men jul i Paris blir inte fullt lika drömskt som hon hade tänkt sig.

Lillys inkompetenta chef åker på semester och lämnar allt till Lilly, och hennes nyblivna kollegor hatar henne. Den stiliga, men uppenbart bekymrade värdshusägaren Vincent verkar göra allt för att försöka sabotera för henne, men inte nog med det – hon måste planera ett bröllop på mindre än en månad i den avlägsna byn Charmont. Det är i alla fall planen, men när Lilly anländer till Charmont är det uppenbart att allt inte står rätt till.

Brudparets familjemedlemmar verkar alla behöva terapi, slottet där vigseln ska hållas är i desperat behov av reparation och under ytan vilar en hemlighet som kan komma att förstöra alla planer på ett bröllop.

© 2023 Bokfabriken (Ljudbok): 9789180315562
© 2023 Bokfabriken (E-bok): 9789180315579


"Underbar bok som vanligt av Alice! Kunde inte sluta lyssna, replikerna är så roliga att man skrattar rakt ut. Samtliga karaktärer blir så levande och man bara vill vara en i gänget! Rekommenderar varmt om ni vill ha en mysig bok att försvinna i en stund! Enda negativa är att den är för kort och tog slut för fort ❤️" - Linda, Storytel